Arranquem !!

Acompanya'ns a la recta final del Circuit Guinotprunera 19/20! Cada mes tens cita amb els nostres tornejos, i el pròxim està a prop. Del 28 de juny al 5 de juliol, el Club Junior 1917 t'espera; una seu molt top on el millor ambient de pàdel està assegurat dins i fora de les pistes sempre tenint en compte la situació que ens ha fet adaptar diferents aspectes per a poder garantir la seguretat per a tots/es.

Veure les competicions actives de SUMMAPADEL | Esdeveniments esportius de padel

Competicions en curs SUMMAPADEL | Esdeveniments esportius de padel


Inscripcions a les competicions de SUMMAPADEL | Esdeveniments esportius de padel

Properes Competicions SUMMAPADEL | Esdeveniments esportius de padel


Circuits SUMMAPADEL | Esdeveniments esportius de padel

SUMMAPADEL | Esdeveniments esportius de padel,

image
15/09/2019 13:00 al 20/07/2020 13:00

LLIGA SUMMAPADEL

By SUMMAPADEL | Esdeveniments esportius de padel | comentaris

Els amants del pàdel tenen en la Lliga guinotprunera la competició ideal per practicar el seu esport preferit durant tot l’any, jugant en equip i sense necessitat de pagar cap cànon ni llicència federativa.

 

  • Jugues tot l’any sense haver de pagar llicència
  • 400 equips inscrits, 11.000 jugadors
  • Gran festa final amb entrega de premis i sorteig de regals

 

Està oberta a equips de tota Catalunya i es disputa en categories femenina i masculina (1ª, 2ª, 3ª i 4ª), mixta (1ª, 2ª i 3ª), +40 i menors, en la que participen nois i noies entre els 8 i 15 anys. 

 

Al llarg de la seva trajectòria, la Lliga s’ha anat adaptant als gustos i necessitats dels jugadors de padel i no ha deixat de créixer en número de participants. Avui dia se situa en 400 equips inscrits, el que suposa un total d’11.000 jugadors.

 

La Lliga guinotprunera consta de tres fases de competició:

  • 1ª Fase: segons proximitat geogràfica dels equips. Es juga des de mitjans d’octubre al gener.
  • 2ª Fase: té en compte la classificació de la 1ª fase més la proximitat geogràfica i es disputa a partir de febrer fins el mes de maig.
  • Master Final: se celebra el mes de juny entre els equips millor classificats

 

Un cop acabada la Lliga, tots els equips estan convidats a celebrar la temporada en una gran festa final on s’entreguen els premis als equips campions i finalistes i on tots els jugadors poden participar en un magnífic sorteig de regals.

 

 

No t’ho pensis més i inscriu el teu equip!!!

Veure més detall 
image
15/04/2019 20:30 al 01/04/2020 20:30

CIRCUIT SUMMAPADEL

By SUMMAPADEL | Esdeveniments esportius de padel | comentaris

CIRCUIT GUINOTPRUNERA, 9 TORNEIGS DE PADEL EN ELS MILLORS CLUBS DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA

El Circuit guinotprunera celebra nou torneigs a l’any en els millors clubs de Barcelona i província. Una setmana de bons partits, magnífic ambient tant tant a dins com fora de les pistes, regals per a tots els participants, activitats paral·leles com clínics i tests de pales i l’opció d’anar sumant punts per poder jugar gratis la temporada següent. Tot això i molt més és el que ofereix el Circuit guinotprunera, el circuit de pàdel amateur més veterà que es disputa a Catalunya.

Cada prova del Circuit compta amb una mitjana d’unes 200 persones inscrites. El bon nivell de joc i l’ambient agradable que es respira, a més, dóna com a resultat que al llarg de tota la setmana de torneig passin per les instal·lacions del club seu fins a 1.500 persones.

El Circuit guinotprunera ha anat creixent en reconeixement amb el pas dels anys per arribar a ser el circuit de padel amateur de referència a Catalunya.

En el Circuit guinotprunera, tot són avantatges per als jugadors

El Circuit guinotprunera es juga en categoria femenina, masculina i mixta, i cadascuna es divideix en 4 nivells en el cas masculí i en 3 en el femení i mixte.

Una vegada arriba el momento de debutar, només per haver-se inscrit a la prova, els jugadors reben un welcome pack valorat en més de 30 euros ple d’interessants productes gentilesa dels patrocinadors, a més d’una peça de roba oficial del torneig.

 

I ja a la pista, les pilotes amb les que es juguen els partits són les Head Padel Pro, de gran qualitat i pilota oficial de World Padel Tour, el torneig de pàdel més prestigiós del món. A diferència d'altres campionats, al Circuit GuinotPrunera està garantida la disputa d'un mínim de 2 partits, estrenant boles noves en cada partit.

 

Però no tot acaba dins de la pista, ja que durant la setmana del torneig, s'organitzen activitats paral·leles com clínics amb jugadors professionals i tests de pales, i a més els jugadors disposen de zona de relax i avituallament com begudes, fruita, aigua i molt més.

 

El colofó ??a la setmana del torneig és el lliurament de premis, valorats en més de 3.000 euros: roba esportiva, pales, productes cosmètics, estades en hotels, sopars i dinars gratis, cava ... són només alguns dels obsequis que reben els jugadors. Gentilesa dels patrocinadors del Circuit, es reparteixen a més regals valorats en més de 4.000 euros en el sorteig final.

Veure més detall 
image
15/04/2019 21:00 al 31/12/2019 21:00

CIRCUIT EXPRESS

By SUMMAPADEL | Esdeveniments esportius de padel | comentaris

Circuit Express PadelNuestro, tota la intensitat d’un torneig en un cap de setmana

Si vols gaudir de tota l’emoció del Circuit de padel i de totes les seves avantatges però en un format reduït i concentrat, la teva opció ideal és el Circuit Express PadelNuestro. És un torneig amateur que se celebra els caps de setmana, de divendres a diumenge, en diversos clubs de Catalunya.

Es juga en categories masculina (1ª, 2ª, 3ª i 4ª) i femenina (2ª, 3ª i 4ª), i reuneix el millor d’un torneig SummaPadel concentrat en 3 dies de competició.

Les proves del Circuit Express PadelNuestro compten amb la mateixa infraestructura i avantatge que el seu germà gran, el Circuit: welcome pack amb els productes dels nostres patrocinadors per a tots els jugadors, samarreta oficial de la prova, zona exclusiva chill out, i tant els guanyadors com finalistes reben premis i poden participar en un espectacular sorteig de regals.

Veure més detall 

El més destacat de la botiga SUMMAPADEL | Esdeveniments esportius de padel

Botiga SUMMAPADEL | Esdeveniments esportius de padel


NEW image

DESSUADORA HOME

19.9€ 19.9€ 0%
NEW image

DESSUADORA DONA

19.9€ 19.9€ 0%

Estigues al corrent de totes les notícies

Novetats i tags


Gràcies per la vostra confiança

Patrocinadors


image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Si tens qualsevol dubte contacta amb nosaltres

Contactar


Contacta per email:

info@summapadel.com

Truca'ns

607-163-079

Horari i direcció

Paseo Marítimo, 274
08860 (Castelldefels (Barcelona))